MYA-BEHANDELING

Onze afslankbehandeling

De MYA is een apparaat waarmee je op een veilige en aangename manier vet kunt verbranden en tegelijk jouw spieren kunt trainen. Bij Slim your Body kun je terecht voor een MYA-behandeling. Zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijdscategorieën, zijn bij ons van harte welkom!

Je traint aan een geavanceerd apparaat en je ligt alleen in een ontspannen ruimte. Met deze behandeling kun je snel en doelgericht kilo’s kwijtraken. Ervaar zelf de voordelen van onze afslankbehandeling en plan een intakegesprek in!

Elektrostimulatie en ultrasoundgolven

Het apparaat is verbonden met pads die op jouw lichaam worden bevestigd. Deze pads geven ultrasoundgolven af en ze zorgen voor elektrostimulatie. Hierdoor wordt vet verbrand dat via het lymfestelsel je lichaam verlaat. Tegelijkertijd train je door de elektrostimulatie je spieren. Naast het stimuleren van vetverbranding zorgt het apparaat er ook voor dat de bloedsomloop verbetert en het huid- en bindweefsel wordt versterkt. Je huid wordt strakker. Bovendien verlies je overtollig vocht tijdens de behandeling.

Effectief afslanken, meer bereiken in minder tijd

Als je wilt afslanken kun je ervoor kiezen om jezelf in het zweet te sporten. Bijvoorbeeld bij de sportschool of met hardlopen. Dit kan veel tijd kosten en vergt vaak veel motivatie. De spiertraining van een MYA-behandeling is intensiever dan een training in de sportschool. Maar je bent veel minder tijd kwijt. Een MYA-behandeling van 40 minuten staat gelijk aan 10 uur trainen in de sportschool! Bij Slim your Body kun je effectief afslanken.

Eetpratroon en wat kun jij doen om gewicht te verliezen?

Het is van belang om tijdens de behandeldag veel water te drinken (2 liter per dag) Verder is het goed om 2 uur voor en na de behandeling niet te eten. Beperk de hoeveelheid koffie die je drinkt en vermijd alcohol. Je houdt op de behandeldag een balansdag oftewel je beperkt je koolhydraten inname, dus het liefst geen brood, pasta, rijst of aardappelen en geen koek, chocolade, chips of snoep.

Eigen doel, persoonlijke aanpak

Iedereen is anders en heeft zijn of haar eigen doel. Dit kan bijvoorbeeld zijn: jouw figuur verbeteren, vet verbranden, spieren trainen, een strakkere huid of het verminderen van cellulitis. Neem gerust contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. Samen stellen we een plan van aanpak op dat aansluit op jouw wensen en doelen en we monitoren dat wekelijks.

UITZONDERINGEN

Helaas, niet iedereen mag onder het apparaat

Wij behandelen je niet als je:

  • zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • hart, en/of vaatziektes hebt.
  • recent een beroerte hebt gehad.
  • een pacemaker hebt.
  • kanker hebt gehad, korter dan 2 jaar.
  • een koperen spiraaltje hebt.

Wil je een intake & proefbehandeling, lees hier alles over een afspraak inplannen.

Afspraak inplannen